Hotely ve městě Lembang

Vyberte si ten nejlepší hotel ve městě Lembang podle ceny nebo preferencí

Porovnejte si nabídky hotelů od stovek poskytovatelů na jednom místě

Hotely s možností bezplatného zrušení rezervace nebo vynikajícím hodnocením ve městě Lembang

Důvěryhodné hotely ve městě Lembang

Ukázat všechny hotely ve městě Lembang

hotel-map-preview-background
Jsou zahrnuty všechny daně a poplatky

Nemůžete najít ten pravý hotel?

Vyhledejte všechny dostupné hotely v lokalitě Lembang.Najděte takový, který bude přesně pro vás.

Ukázat další hotely

Luxusní pobyt, nebo finančně nenáročná dovolená?

Pokud toužíte po 5hvězdičkovém pohodlí, nebo naopak sháníte něco levnějšího, veškeré vyhledávání nechte na nás a během pobytu ve městě Lembang si užívejte klidný spánek.

Najděte si ve městě Lembang hotel přímo v centru dění

Ubytujte se poblíž hlavních atrakcí ve městě Lembang, a vyhněte se frontám.

Rychlá fakta

Užitečné informace, které vám před cestou dodají klid.
Průměrná cena za 4hvězdičkový hotel4 539 Kč za noc
Průměrná cena za 5hvězdičkový hotel849 Kč za noc

Nenechte si ujít skvělou nabídku

Buďte o krok napřed. Najděte ty nejlepší nabídky, tipy a novinky, a cestujte výhodně.

Hledáte inspiraci pro své ubytování? Ke skvěle hodnoceným levným hotelům ve městě Lembang patří na základě hodnocení uživatelů OYO 1541 Puri Cikole Asri, Puteri Gunung Hotel a Jayagiri Guesthouse. Skyscanner Hotely je rychlý, bezplatný a snadný způsob, jak zorganizovat váš pobyt. Stačí pár kliknutí a můžete snadno hledat, porovnávat a rezervovat ubytování ve městě Lembang přechodem přímo na webové stránky hotelu nebo cestovní kanceláře. Za váš pobyt rezervovaný u nás nejsou přičítány žádné poplatky. Pro začátek zkuste přidat váš vybraný termín do pole hledání výše a dovolte nám vyhledat pro vás levné nabídky hotelů. Případně si můžete vybrat z možností hotelů výše.

Hledání levných hotelů ve městě Lembang: Často kladené dotazy

Rezervaci hotelu můžete v případě potřeby vždy zrušit nebo změnit, ale aby při tom neutrpěla vaše peněženka, dívejte se ve městě Lembang po hotelích s bezplatným zrušením nebo flexibilními možnostmi rezervace. Některé hotely vám umožní zrušit rezervaci a dostat peníze zpět, pokud se vaše plány změní.
Samozřejmě – nejlevnější hotelová nabídka, kterou jsme našli během následujících 7 dní, je 87 Kč za noc. Pokud budete potřebovat něco v příštích 24 hodinách, našli jsme vám místo, kde se můžete ubytovat za 87 Kč na jednu noc.
Průměrná cena hotelu během týdne je 1 779 Kč za noc a o víkendech je to 1 907 Kč. Celkově to vypadá, že nejlevnější den pro rezervaci pobytu ve městě Lembang bude středa.
Dali jsme si do kalendáře pár čísel a zjistili jsme, že nejlevnější den pro rezervaci hotelu v destinaci Lembang je středa. A nejdražším dnem se zdá být sobota
Průměrná cena 3hvězdičkového hotelu v destinaci Lembang je v současné době kolem 1 903 Kč za noc. A nejlevnější 3hvězdičkový hotel, který jsme našli, stojí 205 Kč za noc.
Průměrná cena 4hvězdičkového hotelu v destinaci Lembang je v současné době kolem 4 685 Kč za noc. A nejlevnější 5hvězdičkový hotel, který jsme našli, stojí 820 Kč za noc.
Průměrná cena 5hvězdičkového hotelu v destinaci Lembang je v současné době kolem 1 932 Kč za noc. A nejlevnější 5hvězdičkový hotel, který jsme našli, stojí 732 Kč za noc.
Nejlevnějším měsícem pro rezervaci hotelu ve městě Lembang je listopadu s průměrnou cenou 1 288 Kč za noc. Nejdražším měsícem je února, kdy průměrná cena pokoje může vzrůst až na 2 050 Kč za noc. Tyto průměrné ceny vychází ze všech hostelů, které jsme našli – od hostelů až po luxusní 5hvězdičkové hotely.
Průměrná cena hotelu v destinaci května je 1 845 Kč za noc, což je přibližně o 14% více než po zbytek roku.
Své ranní bazény si můžete odplavat v hotelech Puteri Gunung HotelThe Jayakarta Suites Bandung.
Pokud se chystáte do města Lembang s dětmi, zkuste Jayagiri Guesthouse, Bantal Guling Villa nebo Saung Balibu Hotel.
Na této stránce používáme orientační ceny, abyste si mohli snadněji vybrat z více možností. Ceny na této stránce jsou odhady založené na vyhledávání cestujících na platformě Skyscanner, jehož parametry se můžou změnit.

Více destinací