Hotely řetězce Marriott ve městě Regina

Najděte ty nejlepší hotely řetězce Marriott ve městě Regina podle ceny nebo preference

Porovnejte tisíce nabídek řetězce Marriott ve městě Regina na jednom místě

Podívejte se na hotely řetězce Marriott ve městě Regina s bezplatným zrušením rezervace

Všichni důvěryhodní poskytovatelé hotelových služeb ve městě Regina na jednom místě

Podívejte se na všechny hotely řetězce Marriott ve městě Regina

hotel-map-preview-background

Rychlá fakta

Užitečné informace, které vám před cestou dodají klid.
Počet hotelů řetězce Marriott ve městě Regina2
Nejlepší nalezená cenaFairfield Inn & Suites by Marriott Regina, 3 065 Kč
Nejoblíbenější hotel řetězce MarriottThe Hotel Saskatchewan, Autograph Collection, od 5 806 Kč
Nejlépe hodnocený hotel řetězce MarriottThe Hotel Saskatchewan, Autograph Collection, od 5 806 Kč
Průměrná cena3 383 Kč

Jak najít ideální hotel ve městě Regina od společnosti Marriott: Často kladené otázky

Předpokládaná průměrná teplota ve městě Regina v měsíci června je 17°C. Nejteplejší měsíc je typicky července, kdy bývá průměrně 27°C. Nejchladnější měsíc je ledna s průměrnými teplotami -18°C. Nejdeštivější měsíc je června a nejsušší zase února.
Řada hotelů nabízí upravitelné možnosti rezervace nebo bezplatné zrušení v určitém časovém rámci před začátkem pobytu. Při vyhledávání na Skyscanneru si můžete najít nabídky hotelů Marriott ve městě Regina, které tento druh flexibility nabízejí.
Ano, pokud mají větší hotely hodně nepronajatých pokojů, řada jich snižuje prodejní ceny, aby nalákaly hosty. Jste ochotni to risknout? Je možné, že v posledních několika dnech před vaším příjezdem hotely Marriott ve městě Regina sníží ceny pokojů.
Není žádným tajemstvím, že praktičtí cestovatelé často cestují mimo víkendy, aby se vyhnuli davům a přemrštěným cenám letenek nebo vlaků. Pokud jde o ceny pokojů v hotelech Marriott ve městě Regina, zdá se, že páteční, sobotní a nedělní noci se cenově pohybují kolem 3 044 Kč, oproti 3 767 Kč během týdne.
Pokud si ve městě chcete zajistit nejlevnější pokoj v hotelu Marriott, je nejlepším dnem v týdnu k rezervaci pátek – to bývají ceny nejnižší.
Shromáždili jsme všechny údaje o cenách, které jsme na síti našli, a vypadá to, že nejlevnějším měsícem k rezervaci hotelu Marriott ve městě Regina je srpna, s průměrnou cenou 3 208 Kč za noc. Nejdražším měsícem je června, kdy může průměrná cena pokoje vzrůst až na 3 792 Kč.
Nejnižší cena za ubytování v hotelech Marriott ve městě Regina, kterou jsme našli na nadcházející víkend, je 2 712 Kč v hoteluFairfield Inn & Suites by Marriott Regina. A víkend potom (22. června 2024) to vypadá, že v hotelu Fairfield Inn & Suites by Marriott Regina mají pokoje jen za 2 567 Kč.
Na této stránce používáme orientační ceny, abyste si mohli snadněji vybrat z více možností. Ceny na této stránce jsou odhady založené na vyhledávání cestujících na platformě Skyscanner, jehož parametry se můžou změnit.