Lety z města Bukurešť do oblasti Sardinie

Nabídky zlevněných letů z města Bukurešť do oblasti Sardinie

Hledáte levné letenky z města Bukurešť do oblasti Sardinie nebo last minute pobyt? Ty nejlevnější jednosměrné a zpáteční letenky najdete právě zde.

Let z města Bukurešť do oblasti Sardinie

Užitečná fakta o letu jen pro vás.
Nejlevnější let1 655 Kč, Alghero
Nejlevnější měsíc k odletukvěten
Průměrná délka letu2 hod. 40 min.
Letiště, ze kterého se dostanete nejlevnějiBukurešť Otopeni
Nejoblíbenější letecká společnostWizz Air Malta

Často kladené otázky

Prošli jsme všechny nadcházející zpáteční lety z města Bukurešť do oblasti Sardinie, které jsme našli v příštích 12 měsících. Vypadá to, že nejlepší cena je 1 655 Kč. To je výhodné, ve srovnání s průměrnou cenou letenky do oblasti Sardinie, která činí 4 323 Kč.
Nejlevnější letenky z města Bukurešť na letiště Alghero Sardinia momentálně seženete v měsíci května. Nejlevnější letenky z města Bukurešť na letiště Olbia momentálně seženete v měsíci července. A nejlevnější letenky z města Bukurešť na letiště Cagliari obvykle seženete v měsíci června.
Zpracovali jsme čísla v našem letovém kalendáři a zjistili jsme, že do oblasti Sardinie se momentálně létá nejlevněji z města Bukurešť v termínu čtvrtek 30. května 2024.
Letiště Bukurešť Otopeni nabízí přímé lety do oblasti Sardinie.
Pokud odlétáte z města Bukurešť, bude pro vás Alghero cílovým městem v oblasti Sardinie, kam se dostanete nejlevněji. Letiště, které město Alghero momentálně obsluhuje a dostanete se na něj nejlevněji, je Alghero.
Průměrná doba letu z města Bukurešť do oblasti Sardinie je 2 hodin/y a 40 minut/y.