Lety z města Verona do oblasti Jižní Egeis

Nabídky zlevněných letů z města Verona do oblasti Jižní Egeis

Hledáte levné letenky z města Verona do oblasti Jižní Egeis nebo last minute pobyt? Ty nejlevnější jednosměrné a zpáteční letenky najdete právě zde.

Let z města Verona do oblasti Jižní Egeis

Užitečná fakta o letu jen pro vás.
Nejlevnější let2 883 Kč, Santorini (Thira)
Nejlevnější měsíc k odletučerven
Průměrná délka letu2 hod. 31 min.
Letiště, ze kterého se dostanete nejlevnějiVerona Internazionale
Nejoblíbenější letecká společnostNeos Air

Často kladené otázky

Prošli jsme všechny nadcházející zpáteční lety z města Verona do oblasti Jižní Egeis, které jsme našli v příštích 12 měsících. Vypadá to, že nejlepší cena je 2 883 Kč. To je výhodné, ve srovnání s průměrnou cenou letenky do oblasti Jižní Egeis, která činí 7 444 Kč.
Nejlevnější letenky z města Verona na letiště Milos momentálně seženete v měsíci července. Nejlevnější letenky z města Verona na letiště Naxos momentálně seženete v měsíci července. Nejlevnější letenky z města Verona na letiště Paros momentálně seženete v měsíci června. A nejlevnější letenky z města Verona na letiště Rhodos obvykle seženete v měsíci června.
Zpracovali jsme čísla v našem letovém kalendáři a zjistili jsme, že do oblasti Jižní Egeis se momentálně létá nejlevněji z města Verona v termínu neděle 2. června 2024.
Letiště Verona Internazionale nabízí přímé lety do oblasti Jižní Egeis.
Pokud odlétáte z města Verona, bude pro vás Santorini (Thira) cílovým městem v oblasti Jižní Egeis, kam se dostanete nejlevněji. Letiště, které město Santorini (Thira) momentálně obsluhuje a dostanete se na něj nejlevněji, je Santorini (Thira).
Průměrná doba letu z města Verona do oblasti Jižní Egeis je 2 hodin/y a 31 minut/y.