Lety z letiště İstanbul Sabiha Gökçen do oblasti Telavivský distrikt

Akční nabídky letů z letiště İstanbul Sabiha Gökçen do oblasti Telavivský distrikt

Hledáte levné letenky z letiště İstanbul Sabiha Gökçen do oblasti Telavivský distrikt nebo last minute pobyt? Ty nejlevnější jednosměrné a zpáteční letenky najdete právě zde.

Let z letiště İstanbul Sabiha Gökçen do oblasti Telavivský distrikt

Užitečná fakta o letu jen pro vás.
Nejlevnější let6 831 Kč, Tel Aviv
Nejlevnější měsíc k odletučerven
Průměrný počet letů za týden0

Často kladené otázky

Prošli jsme všechny nadcházející zpáteční lety z letiště İstanbul Sabiha Gökçen do oblasti Telavivský distrikt, které jsme našli v příštích 12 měsících. Vypadá to, že nejlepší cena je 6 825 Kč. To je výhodné, ve srovnání s průměrnou cenou letenky do oblasti Telavivský distrikt, která činí 10 806 Kč.
Nejlevnější letenky z letiště İstanbul Sabiha Gökçen do oblasti Telavivský distrikt momentálně seženete v měsíci června.
Zpracovali jsme čísla v našem letovém kalendáři a zjistili jsme, že do oblasti Telavivský distrikt se momentálně létá nejlevněji z letiště İstanbul Sabiha Gökçen v termínu středa 26. června 2024.
Pokud odlétáte z letiště İstanbul Sabiha Gökçen, bude pro vás Tel Aviv cílovým městem v oblasti Telavivský distrikt, kam se dostanete nejlevněji. Letiště, které město Tel Aviv momentálně obsluhuje a dostanete se na něj nejlevněji, je Ben Gurionovo mezinárodní.
Nejoblíbenější lety