Lety z letiště Stockholm Skavsta do oblasti Slezské vojvodství

Akční nabídky letů z letiště Stockholm Skavsta do oblasti Slezské vojvodství

Hledáte levné letenky z letiště Stockholm Skavsta do oblasti Slezské vojvodství nebo last minute pobyt? Ty nejlevnější jednosměrné a zpáteční letenky najdete právě zde.

Let z letiště Stockholm Skavsta do oblasti Slezské vojvodství

Užitečná fakta o letu jen pro vás.
Nejlevnější let3 727 Kč, Katovice
Nejlevnější měsíc k odletusrpen
Průměrný počet letů za týden0

Často kladené otázky

Momentálně žádné přímé lety z letiště Stockholm Skavsta do oblasti Slezské vojvodství k dispozici nejsou, ale našli jsme některé jinétrasy do země Polsko – podívejte se na ně.
Prošli jsme všechny nadcházející zpáteční lety z letiště Stockholm Skavsta do oblasti Slezské vojvodství, které jsme našli v příštích 12 měsících. Vypadá to, že nejlepší cena je 3 727 Kč. To je výhodné, ve srovnání s průměrnou cenou letenky do oblasti Slezské vojvodství, která činí 3 992 Kč.
Nejlevnější letenky z letiště Stockholm Skavsta do oblasti Slezské vojvodství momentálně seženete v měsíci srpna.
Zpracovali jsme čísla v našem letovém kalendáři a zjistili jsme, že do oblasti Slezské vojvodství se momentálně létá nejlevněji z letiště Stockholm Skavsta v termínu středa 14. srpna 2024.
Pokud odlétáte z letiště Stockholm Skavsta, bude pro vás Katovice cílovým městem v oblasti Slezské vojvodství, kam se dostanete nejlevněji. Letiště, které město Katovice momentálně obsluhuje a dostanete se na něj nejlevněji, je Katovice.
Nejoblíbenější lety