Lety z města Colombo do oblasti Kérala

Nabídky zlevněných letů z města Colombo do oblasti Kérala

Hledáte levné letenky z města Colombo do oblasti Kérala nebo last minute pobyt? Ty nejlevnější jednosměrné a zpáteční letenky najdete právě zde.

Let z města Colombo do oblasti Kérala

Užitečná fakta o letu jen pro vás.
Nejlevnější let4 910 Kč, Thiruvananthapuram
Nejlevnější měsíc k odletučerven
Průměrná délka letu1 hodina 6 min.
Letiště, ze kterého se dostanete nejlevnějiColombo Bandaranayake
Nejoblíbenější letecká společnostSriLankan Airlines

Často kladené otázky

Prošli jsme všechny nadcházející zpáteční lety z města Colombo do oblasti Kérala, které jsme našli v příštích 12 měsících. Vypadá to, že nejlepší cena je 4 910 Kč. To je výhodné, ve srovnání s průměrnou cenou letenky do oblasti Kérala, která činí 6 829 Kč.
Nejlevnější letenky z města Colombo na letiště Kannur International momentálně seženete v měsíci června. Nejlevnější letenky z města Colombo na letiště Kozhikode momentálně seženete v měsíci června. Nejlevnější letenky z města Colombo na letiště Kochi momentálně seženete v měsíci června. A nejlevnější letenky z města Colombo na letiště Thiruvananthapuram obvykle seženete v měsíci června.
Zpracovali jsme čísla v našem letovém kalendáři a zjistili jsme, že do oblasti Kérala se momentálně létá nejlevněji z města Colombo v termínu úterý 18. června 2024.
Letiště Colombo Bandaranayake nabízí přímé lety do oblasti Kérala.
Pokud odlétáte z města Colombo, bude pro vás Thiruvananthapuram cílovým městem v oblasti Kérala, kam se dostanete nejlevněji. Letiště, které město Thiruvananthapuram momentálně obsluhuje a dostanete se na něj nejlevněji, je Thiruvananthapuram.
Průměrná doba letu z města Colombo do oblasti Kérala je 1 hodina a 5 minut/y.
Nejoblíbenější lety