Lety z města Řím do oblasti Jižní Egeis

Nabídky zlevněných letů z města Řím do oblasti Jižní Egeis

Hledáte levné letenky z města Řím do oblasti Jižní Egeis nebo last minute pobyt? Ty nejlevnější jednosměrné a zpáteční letenky najdete právě zde.

Let z města Řím do oblasti Jižní Egeis

Užitečná fakta o letu jen pro vás.
Nejlevnější let988 Kč, Rhodos
Nejlevnější měsíc k odletučerven
Průměrná délka letu2 hod. 17 min.
Letiště, ze kterého se dostanete nejlevnějiŘím Ciampino
Nejoblíbenější letecká společnostWizz Air Malta

Často kladené otázky

Prošli jsme všechny nadcházející zpáteční lety z města Řím do oblasti Jižní Egeis, které jsme našli v příštích 12 měsících. Vypadá to, že nejlepší cena je 988 Kč. To je výhodné, ve srovnání s průměrnou cenou letenky do oblasti Jižní Egeis, která činí 6 085 Kč.
Nejlevnější letenky z města Řím na letiště Karpathos momentálně seženete v měsíci září. Nejlevnější letenky z města Řím na letiště Rhodos momentálně seženete v měsíci června. Nejlevnější letenky z města Řím na letiště Mykonos momentálně seženete v měsíci července. A nejlevnější letenky z města Řím na letiště Kastelorizo obvykle seženete v měsíci května.
Zpracovali jsme čísla v našem letovém kalendáři a zjistili jsme, že do oblasti Jižní Egeis se momentálně létá nejlevněji z města Řím v termínu úterý 4. června 2024.
Letiště Řím Ciampino i letiště Řím Fiumicino nabízejí přímé lety do oblasti Jižní Egeis.
Pokud odlétáte z města Řím, bude pro vás Rhodos cílovým městem v oblasti Jižní Egeis, kam se dostanete nejlevněji. Letiště, které město Rhodos momentálně obsluhuje a dostanete se na něj nejlevněji, je Rhodos.
Průměrná doba letu z města Řím do oblasti Jižní Egeis je 2 hodin/y a 17 minut/y.
Nejoblíbenější lety