Lety z letiště Toronto Pearson International do oblasti New York

Akční nabídky letů z letiště Toronto Pearson International do oblasti New York

Hledáte levné letenky z letiště Toronto Pearson International do oblasti New York nebo last minute pobyt? Ty nejlevnější jednosměrné a zpáteční letenky najdete právě zde.

Let z letiště Toronto Pearson International do oblasti New York

Užitečná fakta o letu jen pro vás.
Nejlevnější let3 423 Kč, New York
Nejlevnější měsíc k odletuříjen
Průměrná délka letu1 hodina 45 min.
Průměrný počet letů za týden1 047
Nejoblíbenější letecká společnostAir Canada

Často kladené otázky

Ano, přímé lety momentálně seženete z letiště Toronto Pearson International na letiště New York John F Kennedy v oblasti New York.
Prošli jsme všechny nadcházející zpáteční lety z letiště Toronto Pearson International do oblasti New York, které jsme našli v příštích 12 měsících. Vypadá to, že nejlepší cena je 3 423 Kč. To je výhodné, ve srovnání s průměrnou cenou letenky do oblasti New York, která činí 7 111 Kč.
Zpracovali jsme čísla v našem letovém kalendáři a zjistili jsme, že do oblasti New York se momentálně létá nejlevněji z letiště Toronto Pearson International v termínu středa 16. října 2024.
Pokud odlétáte z letiště Toronto Pearson International, bude pro vás New York cílovým městem v oblasti New York, kam se dostanete nejlevněji. Letiště, které město New York momentálně obsluhuje a dostanete se na něj nejlevněji, je New York John F Kennedy.
Průměrná doba letu z letiště Toronto Pearson International do oblasti New York je 1 hodina a 44 minut/y.
Nejoblíbenější lety