Lety z města Toronto do oblasti Florida

Nabídky zlevněných letů z města Toronto do oblasti Florida

Hledáte levné letenky z města Toronto do oblasti Florida nebo last minute pobyt? Ty nejlevnější jednosměrné a zpáteční letenky najdete právě zde.

Let z města Toronto do oblasti Florida

Užitečná fakta o letu jen pro vás.
Nejlevnější let3 046 Kč, Orlando Florida
Nejlevnější měsíc k odletuleden
Průměrná délka letu3 hod. 4 min.
Letiště, ze kterého se dostanete nejlevnějiKitchener/Waterloo
Nejoblíbenější letecká společnostAir Canada

Často kladené otázky

Prošli jsme všechny nadcházející zpáteční lety z města Toronto do oblasti Florida, které jsme našli v příštích 12 měsících. Vypadá to, že nejlepší cena je 3 046 Kč. To je výhodné, ve srovnání s průměrnou cenou letenky do oblasti Florida, která činí 8 191 Kč.
Nejlevnější letenky z města Toronto na letiště Orlando International momentálně seženete v měsíci ledna. Nejlevnější letenky z města Toronto na letiště Melbourne Orlando International momentálně seženete v měsíci září. Nejlevnější letenky z města Toronto na letiště Daytona Beach momentálně seženete v měsíci září. A nejlevnější letenky z města Toronto na letiště Northwest Florida Beaches Mezinárodní obvykle seženete v měsíci října.
Zpracovali jsme čísla v našem letovém kalendáři a zjistili jsme, že do oblasti Florida se momentálně létá nejlevněji z města Toronto v termínu čtvrtek 9. ledna 2025.
Pokud odlétáte z města Toronto, bude pro vás Orlando Florida cílovým městem v oblasti Florida, kam se dostanete nejlevněji. Letiště, které město Orlando Florida momentálně obsluhuje a dostanete se na něj nejlevněji, je Orlando International.
Průměrná doba letu z města Toronto do oblasti Florida je 3 hodin/y a 4 minut/y.
Nejoblíbenější lety