Lety z letiště Frankfurt nad Mohanem do oblasti Autonomní město Buenos Aires

Akční nabídky letů z letiště Frankfurt nad Mohanem do oblasti Autonomní město Buenos Aires

Hledáte levné letenky z letiště Frankfurt nad Mohanem do oblasti Autonomní město Buenos Aires nebo last minute pobyt? Ty nejlevnější jednosměrné a zpáteční letenky najdete právě zde.

Let z letiště Frankfurt nad Mohanem do oblasti Autonomní město Buenos Aires

Užitečná fakta o letu jen pro vás.
Nejlevnější let19 939 Kč, Buenos Aires
Nejlevnější měsíc k odletuúnor
Průměrná délka letu13 hod. 48 min.
Průměrný počet letů za týden8
Nejoblíbenější letecká společnostLufthansa

Často kladené otázky

Ano, přímé lety momentálně seženete z letiště Frankfurt nad Mohanem na letiště Buenos Aires Ministro Pistarini v oblasti Autonomní město Buenos Aires.
Prošli jsme všechny nadcházející zpáteční lety z letiště Frankfurt nad Mohanem do oblasti Autonomní město Buenos Aires, které jsme našli v příštích 12 měsících. Vypadá to, že nejlepší cena je 19 939 Kč. To je výhodné, ve srovnání s průměrnou cenou letenky do oblasti Autonomní město Buenos Aires, která činí 27 740 Kč.
Nejlevnější letenky z letiště Frankfurt nad Mohanem do oblasti Autonomní město Buenos Aires momentálně seženete v měsíci února.
Zpracovali jsme čísla v našem letovém kalendáři a zjistili jsme, že do oblasti Autonomní město Buenos Aires se momentálně létá nejlevněji z letiště Frankfurt nad Mohanem v termínu pondělí 3. února 2025.
Pokud odlétáte z letiště Frankfurt nad Mohanem, bude pro vás Buenos Aires cílovým městem v oblasti Autonomní město Buenos Aires, kam se dostanete nejlevněji. Letiště, které město Buenos Aires momentálně obsluhuje a dostanete se na něj nejlevněji, je Buenos Aires Ministro Pistarini.
Průměrná doba letu z letiště Frankfurt nad Mohanem do oblasti Autonomní město Buenos Aires je 13 hodin/y a 48 minut/y.
Nejoblíbenější lety