Lety z města Milán do oblasti Sardinie

Nabídky zlevněných letů z města Milán do oblasti Sardinie

Hledáte levné letenky z města Milán do oblasti Sardinie nebo last minute pobyt? Ty nejlevnější jednosměrné a zpáteční letenky najdete právě zde.

Let z města Milán do oblasti Sardinie

Užitečná fakta o letu jen pro vás.
Nejlevnější let641 Kč, Olbia
Nejlevnější měsíc k odletukvěten
Průměrná délka letu1 hodina 20 min.
Letiště, ze kterého se dostanete nejlevnějiMilán Bergamo
Nejoblíbenější letecká společnostAeroitalia

Často kladené otázky

Prošli jsme všechny nadcházející zpáteční lety z města Milán do oblasti Sardinie, které jsme našli v příštích 12 měsících. Vypadá to, že nejlepší cena je 641 Kč. To je výhodné, ve srovnání s průměrnou cenou letenky do oblasti Sardinie, která činí 1 924 Kč.
Nejlevnější letenky z města Milán na letiště Alghero Sardinia momentálně seženete v měsíci května. Nejlevnější letenky z města Milán na letiště Olbia momentálně seženete v měsíci května. A nejlevnější letenky z města Milán na letiště Cagliari obvykle seženete v měsíci června.
Zpracovali jsme čísla v našem letovém kalendáři a zjistili jsme, že do oblasti Sardinie se momentálně létá nejlevněji z města Milán v termínu úterý 21. května 2024.
Letiště Milán Bergamo i letiště Milán Malpensa nabízejí přímé lety do oblasti Sardinie.
Pokud odlétáte z města Milán, bude pro vás Olbia cílovým městem v oblasti Sardinie, kam se dostanete nejlevněji. Letiště, které město Olbia momentálně obsluhuje a dostanete se na něj nejlevněji, je Olbia.
Průměrná doba letu z města Milán do oblasti Sardinie je 1 hodina a 20 minut/y.
Nejoblíbenější lety