Lety z města New York do oblasti Ohio

Nabídky zlevněných letů z města New York do oblasti Ohio

Hledáte levné letenky z města New York do oblasti Ohio nebo last minute pobyt? Ty nejlevnější jednosměrné a zpáteční letenky najdete právě zde.

Let z města New York do oblasti Ohio

Užitečná fakta o letu jen pro vás.
Nejlevnější let1 321 Kč, Cleveland
Nejlevnější měsíc k odletučerven
Průměrná délka letu2 hod. 3 min.
Letiště, ze kterého se dostanete nejlevnějiLaGuardia
Nejoblíbenější letecká společnostRepublic Airways

Často kladené otázky

Prošli jsme všechny nadcházející zpáteční lety z města New York do oblasti Ohio, které jsme našli v příštích 12 měsících. Vypadá to, že nejlepší cena je 1 321 Kč. To je výhodné, ve srovnání s průměrnou cenou letenky do oblasti Ohio, která činí 4 586 Kč.
Nejlevnější letenky z města New York na letiště Akron / Canton Regional momentálně seženete v měsíci července. Nejlevnější letenky z města New York na letiště Cleveland Hopkins International momentálně seženete v měsíci června. Nejlevnější letenky z města New York na letiště Port Columbus momentálně seženete v měsíci června. A nejlevnější letenky z města New York na letiště Cincinnati Northern Kentucky obvykle seženete v měsíci července.
Zpracovali jsme čísla v našem letovém kalendáři a zjistili jsme, že do oblasti Ohio se momentálně létá nejlevněji z města New York v termínu pondělí 3. června 2024.
Letiště LaGuardia nabízí přímé lety do oblasti Ohio.
Pokud odlétáte z města New York, bude pro vás Cleveland cílovým městem v oblasti Ohio, kam se dostanete nejlevněji. Letiště, které město Cleveland momentálně obsluhuje a dostanete se na něj nejlevněji, je Cleveland-Hopkins Internacional.
Průměrná doba letu z města New York do oblasti Ohio je 2 hodin/y a 2 minut/y.
Nejoblíbenější lety