Lety z města Řím do oblasti Sicílie

Nabídky zlevněných letů z města Řím do oblasti Sicílie

Hledáte levné letenky z města Řím do oblasti Sicílie nebo last minute pobyt? Ty nejlevnější jednosměrné a zpáteční letenky najdete právě zde.

Let z města Řím do oblasti Sicílie

Užitečná fakta o letu jen pro vás.
Nejlevnější let641 Kč, Catania
Nejlevnější měsíc k odletukvěten
Průměrná délka letu1 hodina 15 min.
Letiště, ze kterého se dostanete nejlevnějiŘím Fiumicino
Nejoblíbenější letecká společnostITA Airways

Často kladené otázky

Prošli jsme všechny nadcházející zpáteční lety z města Řím do oblasti Sicílie, které jsme našli v příštích 12 měsících. Vypadá to, že nejlepší cena je 641 Kč. To je výhodné, ve srovnání s průměrnou cenou letenky do oblasti Sicílie, která činí 2 802 Kč.
Nejlevnější letenky z města Řím na letiště Palermo momentálně seženete v měsíci května. Nejlevnější letenky z města Řím na letiště Trapani Birgi momentálně seženete v měsíci května. Nejlevnější letenky z města Řím na letiště Lampedusa momentálně seženete v měsíci července. A nejlevnější letenky z města Řím na letiště Pantelleria obvykle seženete v měsíci září.
Zpracovali jsme čísla v našem letovém kalendáři a zjistili jsme, že do oblasti Sicílie se momentálně létá nejlevněji z města Řím v termínu středa 22. května 2024.
Letiště Řím Fiumicino nabízí přímé lety do oblasti Sicílie.
Pokud odlétáte z města Řím, bude pro vás Catania cílovým městem v oblasti Sicílie, kam se dostanete nejlevněji. Letiště, které město Catania momentálně obsluhuje a dostanete se na něj nejlevněji, je Catania Fontanarossa.
Průměrná doba letu z města Řím do oblasti Sicílie je 1 hodina a 14 minut/y.
Nejoblíbenější lety