Lety z města Frankfurt nad Mohanem do oblasti Katalánsko

Nabídky zlevněných letů z města Frankfurt nad Mohanem do oblasti Katalánsko

Hledáte levné letenky z města Frankfurt nad Mohanem do oblasti Katalánsko nebo last minute pobyt? Ty nejlevnější jednosměrné a zpáteční letenky najdete právě zde.

Let z města Frankfurt nad Mohanem do oblasti Katalánsko

Užitečná fakta o letu jen pro vás.
Nejlevnější let742 Kč, Girona
Nejlevnější měsíc k odletučerven
Průměrná délka letu2 hod. 1 min.
Letiště, ze kterého se dostanete nejlevnějiFrankfurt-Hahn
Nejoblíbenější letecká společnostLufthansa

Často kladené otázky

Prošli jsme všechny nadcházející zpáteční lety z města Frankfurt nad Mohanem do oblasti Katalánsko, které jsme našli v příštích 12 měsících. Vypadá to, že nejlepší cena je 742 Kč. To je výhodné, ve srovnání s průměrnou cenou letenky do oblasti Katalánsko, která činí 4 163 Kč.
Nejlevnější letenky z města Frankfurt nad Mohanem na letiště Girona momentálně seženete v měsíci června. Nejlevnější letenky z města Frankfurt nad Mohanem na letiště Andorra – La Seu d'Urgell momentálně seženete v měsíci června. Nejlevnější letenky z města Frankfurt nad Mohanem na letiště Reus momentálně seženete v měsíci července. A nejlevnější letenky z města Frankfurt nad Mohanem na letiště Barcelona obvykle seženete v měsíci června.
Zpracovali jsme čísla v našem letovém kalendáři a zjistili jsme, že do oblasti Katalánsko se momentálně létá nejlevněji z města Frankfurt nad Mohanem v termínu úterý 11. června 2024.
Letiště Frankfurt-Hahn nabízí přímé lety do oblasti Katalánsko.
Pokud odlétáte z města Frankfurt nad Mohanem, bude pro vás Girona cílovým městem v oblasti Katalánsko, kam se dostanete nejlevněji. Letiště, které město Girona momentálně obsluhuje a dostanete se na něj nejlevněji, je Gerona.
Průměrná doba letu z města Frankfurt nad Mohanem do oblasti Katalánsko je 2 hodin/y.
Nejoblíbenější lety