Lety z města Stockholm do oblasti New York

Nabídky zlevněných letů z města Stockholm do oblasti New York

Hledáte levné letenky z města Stockholm do oblasti New York nebo last minute pobyt? Ty nejlevnější jednosměrné a zpáteční letenky najdete právě zde.

Let z města Stockholm do oblasti New York

Užitečná fakta o letu jen pro vás.
Nejlevnější let7 768 Kč, New York
Nejlevnější měsíc k odletukvěten
Průměrná délka letu8 hod. 50 min.
Letiště, ze kterého se dostanete nejlevnějiStockholm Arlanda
Nejoblíbenější letecká společnostDelta

Často kladené otázky

Prošli jsme všechny nadcházející zpáteční lety z města Stockholm do oblasti New York, které jsme našli v příštích 12 měsících. Vypadá to, že nejlepší cena je 7 770 Kč. To je výhodné, ve srovnání s průměrnou cenou letenky do oblasti New York, která činí 11 513 Kč.
Nejlevnější letenky z města Stockholm na letiště Rochester momentálně seženete v měsíci října. Nejlevnější letenky z města Stockholm na letiště Plattsburgh AFB momentálně seženete v měsíci července. Nejlevnější letenky z města Stockholm na letiště Albany momentálně seženete v měsíci června. A nejlevnější letenky z města Stockholm na letiště New York Newark obvykle seženete v měsíci února.
Zpracovali jsme čísla v našem letovém kalendáři a zjistili jsme, že do oblasti New York se momentálně létá nejlevněji z města Stockholm v termínu pátek 31. května 2024.
Letiště Stockholm Arlanda nabízí přímé lety do oblasti New York.
Pokud odlétáte z města Stockholm, bude pro vás New York cílovým městem v oblasti New York, kam se dostanete nejlevněji. Letiště, které město New York momentálně obsluhuje a dostanete se na něj nejlevněji, je Stewart International.
Průměrná doba letu z města Stockholm do oblasti New York je 8 hodin/y a 50 minut/y.
Nejoblíbenější lety